VIKTIGT!!!!

MIN BLOGG ÄR NU UNDER OMBYGGNAD OCH KOMMER ATT ÖPPNA IGEN PÅ TORSDAG, DÅ EN HELT NY BLOGG MED NYTT UTSEENDE OCH JA ALLT KOMMER VARA NYTT!!!

LOVE ELLIE

Gaaahh!!!

Nu är den hemska åskan över, så jag kan skriva ett inlägg till er kära läsare. Det blixtrade så mycket att det smattrade i uttagen, typiskt gammla hem kanske, vad vet jag. Nu sitter jag i min säng och äter godis som jag egentligen inte bör göra, men men orka bry sig... Jag är skapad såhär och ska förbli såhär!
VAd ska ni hitta på ikväll?? Ha det mysigt hemma med en film som jag eller kanske något annat mysigt?
Jag vet verkligen inte vad jag ska göra så några tips vore ju inte helt fel eller förslag, imorgon vet jag vad jag ska göra, jag ska till Lidköping med pappa titta på farfars grav och lite annat, det ska bli kul, fast inte att titta på farfars grav, utan att komma till Lidköping, för er som inte vet så är det en väldigt vacker stad, med mycket gammadagsa saker som Läckö Slott som är huur fint som helst.
Hoppas att vi ska dit imorgon skulle verkligen bli jätteglad då, hoppas hoppas, och kanske att jag får ett par shorts eller att mitt smink har kommit från smink,nu verkar dock lite dåligt med det seegt går det.
Visar en bild på Läckö Slott, sov så gott!

Love Ellie


                                            

Förlåt

Förlåt för min sjukt dåliga uppdatering, shame on me, det får bli ett längre inlägg nu istället.
Idag har jag gjort väldigt mycket för att vara mig på ett sommarlov, jag har powerwalkat, vart i stan, tvättat, handlat, lagat mat och nu har jag badat i en liten sjö när mina föräldrars hus, som jag tillbringar min sommar hos.
Nu sitter jag i soffan och kopplar av, vilket jag tycker att jag är värd efter allt slit, har även beställ kläder från H&M idag, längtaaar!!!
OJOJOJ nu hör jag åskan och måste stänga av love ya!!!

Ellie


                                          

Dagen

Nu sitter jag på x2000 mot strömstad för att träffa mamma och pappa, har träffat min bästa vän Josefin och tagit en fika, värmen är helt olidligt men man ska inte klaga.
Sitter och dricker Vitamin Well´s Care för att få i mig välgörande vitminer, mycket bra när det är en sån värme som det är. Jag har beställ någon tröja från H&M idag, och de ska komma i mitten av juli, då jag kommer hem ifrån Jönköping om jag har tur, ska visa dom när jag fått dom, längtar såå!!
Imorgon händer inte så mycket tror jag, inget planerat iallafall, bredbandsräkningen är betald nu så det behöver jag inte tänka på vilket lugnar mig och gör att jag kan njuta ännu mer av den vackra sommaren. På vagnen som jag sitter på ät det en massa barn vilket gör att hoppet om en lugn tågresa snabbt tas bort, visst jag älskar barn men nu vill jag verkligen bara koppla av, men men vad kan jag göra åt det.
Här kommer en somrig låt att lyssna på i värmen



Love ellie

Veckans förebild

Igår när jag la upp videon på Michael Jackson tänkte ni säkert att jag skulle skriva om Michael Jackson, men då har ni fel, jag ska skriva om den som skapade Michael, dig och mig.
Jag bryr mig inte om folk tar illa upp nu när jag skriver detta, för det är så det är, jag tror på det och vill dela med mig av det, så läs gärna, men om du inte vill läsa så skriv en kommentar om varför du valde att inte läsa, enjoy!

Namn: Gud, den allsmäktige, Hashem, Adonai, Fader... Kärt barn har många namn
Född: Har alltid funnits                                                         
Bor: I Himmelen
Familj: Hela jordens befolkning
CV: Han började med att skapa hela jorden, alla människor, djur och andra saker som man kan se på jorden. Sedan har han succesivt skapat alla de barn som kommit till jorden. Han sände ner sig ende son till oss på jorden för att vi ska kunna få ett evigt liv och kunna bli förlåtna. Guds son dog upphängd på ett kors med alla våra synder och sjukdomar på sig, så klaga inte när du har huvudvärk nästa gång utan be till Gud att han ska hela dig, allt som sker har en mening.
Gud och också med mig varje dag var du än är och ser allt det du gör. Så inget går att dölja.
Egna erfarenheter av Gud: Jag blev frälst för ca 8 månadersedan, och ångrar inte det en sekund. Men som vissa präster säger, att allt jobbigt konmmer bort och du är lycklig hela livet stämmer inte, det blir bara lättare att komma ur och ifrån allt de jobbiga. Man får fortfarande kämpa sig ur de jobbiga men med Gud är det mycket lättare att göra det.
Och om all ondska i världen, skyll inte på Gud. Han la ner en fri vilja i varje enskild människa, och trots att Gud är allmäktig så finns det ändå en fiende, ondskan.

Har du frågor? Maila mig på [email protected]


Över 30 grader!!!

Helt insane att det är över 30 grader, börjar nästan tycka att det är för varmt men man ska väll inte klaga när det äntligen har blivit så fint väder, då ska man ju njuta.
På med solbrillorna och le gott folk!
Var med al idag och fikade med fötterna i vattnet, det var massa maneter där men så är västkusten, saknar skåne med sin blommiga prakt och alla dessa underbara sjöar, där mn kan bada utan att bränna sig på maneter eller skära sig på musslor, och så finns ju Niclas där, saknar dig en heeeel massa!!!!
Nu idag har jag inget planerat mer än att plocka iordning och försöka äta godiset som jag köpte igår, inte allt för då kommer jag med i superfat vs. superskinny, och vem vill det frivilligt??
Imorgon är det veckans förebild som gäller, gissa vem det kan vara:P
Här kommer det en ledtråd, och njut av musiken
GLÖM INTE TÄVLINGEN!!!!


Love Ellie

Moorning Moorning

God morgon kära läsare, hoppas att ni sovit lika gott som jag inatt. Det var så varmt i mitt rum igår kväll (natt) när jag skulle sova att jag har sovit med öppet fönster hela natten, det kallar jag sommar på landet.
Nu siter jag i matsalen hemma hos mamma och pappa och äter AlBran med mjölk för att få en riktigt bra start på dagen...MUMMS!
Jag ska bara ta på mig andra kläder än det jag har nu (leggings och ett linne) och sedan gå ut på en riktig power walk, det är ju så skönt väder att man känner att det skulle sitta fint, ska till stan sen också så jag vet inte om det blir nu eller efter stan, vi får se på det.
Snart kommer mina grejer från en hemsida som jag har beställt ifrån, lite smink för att jag ska kunna starta mitt projekt, att sminka folk inför fester eller bara vardag, så som ni vill.

Som ni säkert redan vet s¨pågår det en tävling här på min blogg, vilket går ut på att på så bra sätt som möjligt skriva varför du läser min blogg. Maila det till min bloggmail [email protected] och du kan vinna en personlig sminkrådgivning och sminkning som passar just dig, du vinner även min favoritprodukt.

Nu ska jag ut!

Love Ellie

Saknar dig!!!

Sitter i min säng hemma hos mamma och pappa för att dkriva i bloggen och sedan kolla på unga mammor, sedan sova.
Som ni säkert vet har jag varit hos min pojkvän Niclas i vackra skåne- hässleholm och haft det helt underbart, måste åka dit igen. De unifär 3 veckorna som jag haft med Niclas har varit helt underbara. de bästa veckorna ever! Jag har fått lära känna bådr honom och hans familj mer och verkligen förstått hur mycket jag tycker om, älskar, honom och att jag verkligen uppskattar honom, att han är min och att det ska vara så så länge som allt existerar och lite till, det kalar jag äkta kärlek.

Jag håller på att planera min framtida lägenhet, hur jag ska möblera den och så, och jag har bestämt mig för att det ska bli secound hand ch väldigt retro, det är snyggt och passar min stil, inte för att jag klär mig i myrornas och sånt, men man gör eb god gärning samtidigt som man får ett personligt hem som ingen annan har, iallafall inte likadant kombinerat.
Nu ska jag kolla på unga mammor.

Niclas, du och jag älskar varandra och respekterar varandra, det kallar jag äkta kärlek på högsta nivå<3

Home and back in buissnies

Hej Bloggen

Nu är jag hemma och har äntligen min daor i knät, så nu är det nya tag inför sommare med bloggandet och jag hoppas att läsarsiffrorna ökar lika mycket som förrut.

Jag har nu besämt mig för att ha en tävling på bloggen fram till den 1 augusti, ni som besöker min blogg ska skicka ett mail till mig där ni skriver varför ni läser min blogg, bästa komentaren vinner min favorit sminkprodukt och en personlig vardagssminkning gjord av mig :D ( Värde ca 400:-)
Så sätt igång och skriv något som gör mig glad och som gör att jag väljer just dig!

Nu börjar göta kanal, den första filmen som jag och familjen ska se på, men jag hör av mig senare innan jag ska lägga mig.

Love ya
Ellie

The King Of Pop

Kungen av pop är död... Michael Jackson avled igår eftermiddag i sitt hem av hjärtstillestånd och ska idag obduceras, man kan ana en överdos, vilket inte kan fastställas innan en noggrann genomsökning.
Michael började sin karriär redan som 5åring då med sitt band "The Jackson five
", där alla hans syskon var med.Han har haft många tuffa tider genom åren besåtende av trakaserier och anklagelser, dock kommer han alltid vara vår ende kung av pop


RIP Michael Jacksom

Näst sista dagen

Nu är det tyvärr näst sista dagen i vackra skåne hos min Niclas, vilket känns sjuukt tråkigt. Nu sitter han och spelar på sin gitarr medan hillsong spelas väldigt högt, det är verkligen supermysigt.
Jag har beställt lite smink från www.smink.nu som jag ser fram emot att få hem, tycker ju det är så kul att sminka och sminka andra, men det är ju så dyrt med smink så när jag upptäkte denna sidan för att tagsedan blev jag jätteglad, gå in där

love ellie

Meet me here in the middle of the night

Hej Bloggen!

Ssaknar er så otroligt mycket ka ni vet aoch min statstik har blivit sämst, kommer hem på lördag då jag ska börja promota min blogg så att statistiken blir bra.
Jag har hittills haft en underbar sommar med min älskade pojkvän Niclas och hans familj, dock haglade det på nyhemsveckan vilket resulterade till snöbollskrig. Åh vad roligt jag har haft det, men saknar er superdupermycket! Utan min älskade dator så känner jag mig tom, är verkligen fast, och för er som undrar så har jag inte tagit med mig min dator för att jag är rädd att någon ska ta min älskning, men jag har ju min Niclas<3
Läste på StinaLee´s blogg att hon är i 7e månaden på sin graviditet GRATTIS!!! Åh alla får ju verkligen barn verkar det som , men min dag kommer och då ni ska ni få se en söt bebis som ni aldrig tidigare skådat.
Jag har satt upp mig på en lägenhet i Uddevalla som jag verkligen vill ha och jag hoppas att ni kan hålla tummarna för mig så att jag kan få den :D
Men men nu ska jag vara social mot min Niclas som klirrar på gitarr
HJÄLP MIG ATT KÖRA MIN STATISTIK SKYHÖÖÖG!!!

Love ellie

Trött och tjurig

Nu har jag varit med mina vänner och några till och grillat, vilket var mysigt.
Sitter i min lägenhet och somnar typ snart, imorgon åker jag till min pojvkän Niclas och kommer hem den 27e juni, och min dator hänger inte med så vi hörs då

Love Ellie

Snart med vännerna

Nu sitter jag hemma i min lägenhet och skriver i min älskade blogg, och pratar om lägenhet. Hyresvärden svarar inte i telefonen vilke irriterar mig något enormt. Men om han svarar medan jag är borta så åker jag och kollar på lägenheten, för jag hoppas verkligen att det kan bli något. Nu ska jag göra iordning mig och ni får ha det så bra
Kanske hörs ikväll
Ellie

Veckans förebild

Hej Bloggen!

Jag tänkte börja med veckans förebild, en person som jag beundrar högt och som folk borde se upp till lika mycket som jag. Det kan vara en "vanlig" människa eller en kändis, helt enkelt någon som jag verkligen beundar.
Denna vecka är det Isabella Löwengrip, eller mer känd som Blondinbella.
Isabella Desireé Löwngrip Rydberg       
Född: 21 oktober 1990
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvännen Nils

                                                                                                                             
När Isabella var 14 år startade hon sin blogg www.blondinbella.se , vilken blev mycket populär redan i början. Hon har ca. 300 000 besökare varje dag, och när hennes blog började bli riktigt populär så visade det sig at hennes annonsintäkter låg på 5 000 000 årligen, vilket visar att hennes blogg är Sveriges största och mest älskhatade blogg. Hon lever nu ett lyxliv i Stockholms innerstad med kändiseliten och flera företag i sitt ägo, idag den 10 juni 2009 tar hon studenten på Jensens gymnasium norra, med höga betyg och en framgångsrik karriär framför sig. Denna unga och framgångsrika affärskvinna har många gånger fått mycket kritik för enligt mig sitt otroligt vackra utseende och sin framgångsrika karriär, säkert av anledningen till avundsjuka personer som vill men inte lyckas att få ett så framgångsrikt liv, helt av eget arbete och som man själv har arbetat och skapat fram. Isabella har företagen Bellme AB och Blondinbella AB, hon är nu i full gång med en egen klädkollektion som jag själv kommer bli stammis av vid namn Classified.
Jag tycker att det är dags för Svenska folket att se Isabella för den framgångsrika person som hon är, och inte för dom falska rykterna som inte är annat än falska. Se henne som jag ser henne, en värdig förebild.


Love Ellie

Here I go

Så nu sitter jag i min soffa igen och lyckades faktist att somna mitt i filmen, orkar verkligen inte titta klart den, ush vad trött jag är!
Kollar på min favoritserie som jag btw tror är slut nu...Men men dags att hitta en ny fave
Imorgon är det dags för grillning eller pizza med mina kära vänner beroende på vilket väder det blir, men jag hoppas att det regnar...Orkar inte grila men visst att det är mysigare men jaja vi får helt enkelt se på det imorgon. Märkte nu att det är hästhoppning på tv4sport, saknar verkligen att rida, om jag får råd någon gång kanske jag ska köpa en häst eler iallafall en liten hund.
Min nacke gör såå ont, trots att jag har en kudde så känns det absolut inte bekvämt alls, kanske får köpa en nackkudde när jag får pengar nästa gång, man måste ju spara en del nu i sommar...
Goda nyheter!!
Jag får gå kvar på min skola vilket var osökert i början  men nu får jag går kvar vilket gör mig överlycklig!!

Här kommer dagens musikvideo Veronica Maggio- 17 år



Love Ellie

Dålig uppdatering

Förlåt för att min uppdatering, men har haft mycket nu men äntligen så är det sommarlov, vilket menar att jag kan skriva mer än vad jag har gjort hittills.
Nu sitter jag och kollar på Wallander hörs senare

Love Ellie

Sorry

Hej bloggen!

Förlåt att jag inte uppdaterat bloggen så bra som jag brukar göra, men det har varit mycket nu och humöret har väll inte varit på topp kanske, men det är klart bättre nu vilket gör att jag kan skriva igen.
Idag har varit en bra dag fast galet äcklig mat i skolan, så jag åt inte där utan hemma där jag lagade köttfärssås och pasta MUMMMS!!!
Nu sitter jag och kollar på Dr. Phil, måste verkligen gå tillbaka till mitt liv då jag tog hand om mig själv och kollade på de programm som jag gillar, jusst nu följer jag många program

* Dr. Phil
* Paris my new bff
* Real housewives of the OC

Okej kanske inte så mycket men ändå, det är mycket at följa om man har massa saker att göra, som idag då jag städade hela min lägenhet. Jag är verkligen helt slut idag..
MEn jag skriver igen då jag ska sova

Love Ellie

En morgon i solskenet

En morgon i solskenet och envandring till sjukhuset.
Nu på morgonen har jag varit på sjukhuset för att göra blodprover till min blodgivning, dock visade det sig att jag hade väldigt lågt blodvärde, men det går och fixa.
Nu sitter jag i min älskade lägenhet och skriver i min blogg innan jag ska till bussen för att ta mig till skolan, tycker verkligen inte om att åka kollektivt, ush!
Idag ska jag vara i skolan en stund sedan ska jag handla lite mat kanske och ja, bara ta det lugnt.
Skolan är verkligen som en fristad ibland, man liksom trivs där såbra att man ibland känner att man skulle tagit med sig en sovsäck och kudde och lagt sig i klassrummet för att sedan inte komma försent till skolan, haha.
Men det skulle verkligen kännas för desperat, eller vad tycker ni??
Igår var jag sådär nere som man kan vara ibland, magen värkte trots all den mat jag ätit, humöret var sådär och det gick inte som jag ville att det skulle gå helt enkelt, men så ringde min älskade pojkvän Niclas och fick mig att gebast må mycket bättre :D TACK ATT DU FINNS HJÄRTAT<3








Model Lab

Nu sitter jag på Model Lab i Göteborg och väntar på at jag ska in och bli sminkad.
Jag tänkte att jag skulle ta ett tidigare tåg så att jag skulle hinna hitta stället, men jag kom nog lite för tidigt, har suttit här ett tag och har ändå en timma kvar typ. Men man får göra det bästa av sittuationen.
En som jobbar här har en supersöt hund som bara är 9 veckor gammal, en dvärgspets, hur söt som helst.
Jag vill verkligen ha en liten hund, men det kostar både tid och pengar så jag får nog vänta ett tag, först och främst är det min utbildning som gäller.
Jag har med mig mina trasiga jeans och några tröjor för att få lite varriation i bilderna, som dom beskrev, hoppas bilderna blir bra, jag ska "köpa" en bild, och jag hoppas verkligen att bilderna blir bra.
Jag vill ha lite modellbilder, trots att jag är lite mullig så hoppas jag att det kan bli bra bilder, som är typ modellbilder.
Tur att jag har med mig min lilla dator annars så skulle jag ha det väldigt tråkigt här, eftersom jag kom soppas tidigt.
Imorgon ska jag sola, så att jag blir brun till skolavslutningen och till det att jag ska till min pojkvän Niclas, man vill ju inte se u som ett lik för att man är så blek.

Love Ellie

På väg till Göteborg

Nu sitter jag på väg till Göteborg på en modefotografering, hoppas att det kan leda till något, man kan ju alltid hoppas Mottagningen på bredbandet suger men tänkte ändå skriva en rad...

Jag skriver mer i göteborg


Love ellie

Äntligen hemma...

Nu är jag äntligen hemma i min kära lägenhet, och sitter och skriver i min kära blogg inna jag ska diska allt och laga mat. Jag har inte ätit något förutom 2 stycken mackor med ekologisk leverpastej och ekologisk smörgåsgurka.
Så jag behöver verkligen mat i min lilla mage nu.
Solen skiner utanför mitt fönster, dock är det rätt mörka moln ovanför, tur att jag är inne :D
Imorgon ska jag äntligen till Göteborg för att bli fotat, och jag ser verkligen fram emot det!
Ska nog kanske sola imorgon om jag hinner, men det beror helt på när tåget går till Göteborg.
Men nu ska jag sätta igång


Love Ellie

The Hills

Yes!
Det är The Hills maraton på mtv nu, såå skönt att ha det på medan man sitter och skriver i bloggen, istället för att det är knäpptyst.
Jag skulle gå och byta en klänning, eller lämna tillbaka den, men jag märkte att alla äffärer var stängde och messade pappa för att fråga varför. Det är ju nationaldagen idag, haha fy vad glmsk jag är. Det spöregnade ute idag, vilket inte var så mysigt, så där gick jag i mina bommulsskor och blev dygnsur, det kanske var rätt åt mig..
Nu har det klarnat upp lite utomhus, så man kanske ska ut och handla lite mjölk, med den lilla summan som man har kontant...
Ska kolla klart på detta avsnittet med The Hills nu, så vi hörs senare!

Love Ellie


                                       



Never ever give up!

Jag tycker verkligen så otroligt synd om alla dessa tjejer som svälter sig själv till döds, det kämpa dagligen med att bli friska.
Tjejer som inte tycker att det är värda något, inte värda att må bra, när de verkligen är värda mer är välden.
Här är en film som handlar om en tjej som svälte sig till döds, jag tillägnar hela detta inlägget till dom som kämpar med anorexia och andra ätstörningar.


Och då var dagen slut...

Då var denna dagen slut, och alla de beskymmer som man haft och misstag som man har gjort brt, imorgon kommer nya..
JAg fynderar på hur jag ska ta tag i mitt liv, tycker verkligen inte att det passar med den personligheten som jag har.
Jag är glad, utåtriktad och målmedveten och vet vad jag vill göra med livet, så varför ska jag sitt ainne i en lägnhet i en ministad på västkusten som typ ingen känner till och drömma mig bort??
Jag vill göra det jag drömmer om jag vill lyckas i livet och inte vakna upp nästa dag och undra hur i hela friden jag ska kunna lyckas..
Men hur gör man??
JAg ska gå till min bank och rådfråga.
Dom är ju kunniga i sån gällande framgång jobb och liknande saker, dom kanske kan ge tips eller annat.
Men nu ska jag kolla på "The City", mysa ner mig i sängen och tycka synd om mig själv


Love Ellie


Ensam hemmakväll

Hemma i min lägenhet hela kvällen, det är min plan. Först var det planerat att jag skulle vara hos mina föräldrar och kanske sova över, men jag är verkligen inte på humör just nu och vill bara sitta hemma i lägenheten och gråta, gråta av en anledning som man inte kan komma på.
Kollade på www.kenzas.se , där jag läste att hon tar studenten idag Grattis gumman!!
Så undra om det går något bra på tv ikväll.. kanske talang eller något annat svenskt b.program.
Jag funderar på att spraytanna mig innan jag åker till min pojkvän Niclas, för att vara riktigt brun, Stina gör det, har tankar på att göra detta.
Det kanske känns väldigt ytligt att göra det, men ändå som en rolig grej att göra för att se fräch ut :D
Kommentarer??

Kollar på färjan 2, på alla som supe sig redlös fulla, så otroligt oansvarigt och omoget. USH!!
Skulle man träffa på någon sån som var så full, då skulle jag bli livrädd USH!!!
Men nu ska jag kolla vodare om jag fått mail och sånt hörs senare

Love
Ellie

Färg och Nagellack

Nu har jag färgat håret, och det blev jättebra!
Det syns kanske inte så mycket mer än att det ser mycket fräshare och att det ser mer naturligt ut.
Nu har jag städat typ hela lägenheten iallafall det värsta, ska nog diska innan jag lagar lunch, vet verkligen inte vad jag ska äta kanske sallad av något slag, jag vet inte ännu.
Sitter i soffan och tittar på " The real housewives of the OC", en väldigt patetisk ocg utseendefixerad serie men ändå så att man kan titta på den.
Jag är riktigt sugen på fisk, lax, som jag altid äter, haha. Men det är verkligen supergott!
Och fullkornspasta eller quinoa, eller bullgur. JA det finns galet mycket sakner som man kan välja mellan, så det är verkligen svårt att välja mat även om det inte borde vara det.
Köttfärssås kan man ju också ta, nej nu ska jag sluta upp med matpratet och skriva något vettigt istället.
Jag ska även måla mina naglar med ett nagellack som heter "Pure Corall" från IsaDora, jättefint.
                                                    
Verkligen superfint och sommrigt.
Men nu ska jag rusa iväg och diska, sedan ska jag skicka ivög ett paket, men vi hörs!

Love
Ellie

Lyckad dag

Dagen har vaerkligen varit riktigt lyckad.
Hittade en concealer från Kanebo, den var verkligen superbra! Det syns inte ens att man ansvänt något, bara att den stora finnen man har i ansiktet inte syns, verkligen hur bra som helst. Köpte den på Harriets PArfym på torp köpcentrum här i uddevalla. Ett ställe jag starkt kan rekomendera, supertrevlig personal och verkligen kunniga i det dom gör.
Men nu har jag bestämt mig, jag ska spara från och med...nu!!
Jag måste verkligen lära mig att hålla i mina pengar, och spara om jag vill ha något, istället för att spontanköpa något, vilket jag ibland kan vara riktigt bra på.
Jag måste ta tag i min vuxna del av mitt liv, så att jag kan lyckas med min högsta dröm, att utveckla mitt bloggande.
Min helg är för närvarande fullbokad, imorgon ska jag färga håret, kolla på studenterna i vänersborg om jag hinner.
På lördag ska jag träffa en kompis och umgås, på söndag ska jag yill Göteborg klockan 1 och bli modellfotograferad, ser jag verkligen fram emot,
Jag ska upp tidigt imorgon så jag måste nog tyvärr gå och lägga mig..
Men ni får ha det så bra!!

Love
Ellie



Kanebo Sensai Concealer Brush Type


Grattis!!

Grattis till alla underbara studenter som nu har gymnasiet avklarat!!
Lycka till i livet med jobb and everything

Idag har jag varit och tittat på studenterna när dom sprang ut, hängde också rosor på mina kära vänner som nu har gått ut, tog några bilder också, enjoy


Joel Op1b Östrabo Gymnasium 2009


 David Op3b Östrabo Gymnasium 2009

Love
ya!!


Tankar om livet

Nu måste jag verkligen komma på något som kan få min bloggverksamhet att skjuta i farten, måste söks sponsring och sånna grejer. Frågan är bara var, för man kan ju inte direkt söka på google...

Blir nästan arg, på att de rika människorna inte delar med sig av de dom har eller sina erfarenheter, om någon snubbe ringde mig och gav mig tips och kontakter så kulle det vara såå mycket lättare att utveckla min blogg.

Tänk om man fick möjligheten till backup och kunskapen som så många har.
Jag har en dröm att bli frisör eller stylist, men utbildningen kostar 39000:- och var ska man få dom pengarna ifrån liksom??
Pengar växer ju som sagt inte på träd, vilket man kanske ibland hoppas att dom gör.
Ibland kommer de lägen i livet då man fantiserar bort om arbtete, hus och lyx, som om man bara vaknade upp en morgon och fick det man alltid hade drömt om, men man får arbeta sig upp för att få det som man önskar, man får inte saker bara sådär. För varje nedlagt arbete som man har utfört så får man okså en belöning, som när jag fyllde 18, då fick jag belöning för allt som jag gåå igenom i mitt liv, och får därför förvalta det på rätt sätt.
Men att sitta hemma i sin lägenhet bara någon timma innan man ska kolla på de vackra studenterna, och gråter inombords för att man själv inte lyckats med det, skolan som den normala normen beslutat att man ska genomföra för att överhuvudtaget bli och vara något i detta samhälle, ush vad jag inte gillar sånt.
Jag tycker att har man en vission om att göra något att man också ska få göra det utan att bli tvisad från samhället.
SOm att jag har en dröm i att lyckas med något jag verkligen tycker om, att blogga och styla människor, det är min dröm ,och jag hoppas innerligt att jag kommer att lyckas en dag, och detta fort, jag vill visa världen att jag klara det jag vill göra, trots alla de motgångar som man har haft i livet så kan man klara av allt, bevisa att man är starkare än hatet och starkare än den normala normen.


God morgon

Nu sitter ma i soffan och har precis vaknat, känner mig småförkyld och lite seg idag men det är så mycket som ska göras idag så det finns ingen tid för sånt.
Ni inna klockn halv 1 ska jag städa min lägenhet, sedan göra iordning mig för att gratta mina kära vänner på deras student
Efter det så ska jag till Götebrorg, kanske, och bli modefotograferad på modellab http://www.modellab.se
Men är verkligen inte på humör för sånt nu, så jag ska försöka ringa dom och fråga om man kan ändra tiden.
Köpte en bok igår btw, tillbaka till livet heter den och är jättebra, dock varnar jag känsliga, då det förekommer scener som är väldigt vidriga ibland.

Skickade ett brev igår till ett företag och frågade om sponsring i byte mot reklamplats på min blogg, så jag får hålla tummarna för att det ska gå bra och att dom ska vilja göra detta, då båda verkligen tjänar på det.
Men nu ska jag försöka göra om min blogg.

See ya
Love
Ellie

God kväll, och natt för er andra

Nu sitter jag här med nymålade naglar och skriver i min blogg efter att jag har kollat lite sidor på nätet. Tänkte kolla om man kan få sponsring, och då att deras företag får en reklamplats på min blogg, vilket gör att deras försäljning ökar. Smart va??
Imorgon ska jag jobba med att göra reklam för min blogg, sätta upp lappar på skolan och lite överallt, vilket jag hoppas ska kunna öka min bloggläsarsiffra.
Jag åt så otroligt mycket choklad förrut så kvällsmat är starkt uteslutet, ska gå på en powewalk imorgon tänkte jag, och sedan äta min superfrukost bestående av allbran, minimjölk och brämmhults juice. mumms!!
Nu kollar jag på tv inna jag ska bädda ner mig i min sköna säng, imorgon blir det tvätt och stad i hela lägenheten, ush vad jobbigt sånt är, men det måste göras helt enkelt.
Nu ska jag ner till tvättstugan och kolla min tvättid.
Hoppas verkligen att vi hörs imorgon

Love ya

Ellie

Skänk en tanke

Nu sitter jag och pratar medmin pojkvän Niclas, och njuter av livet. Sitter och frossar i choklad och skriver på min laptop, medans andra familjer sitter hemma och gråter för att deras familjemedlemmar har dött, tagit självmord eller helt enkelt råkat illa ut.
Vi sitter och frossar i mat och slänger det vi inte orkar i matsalen i skolan, medan andra barn kämpar på soptippen för att få mat, vi får färsk mat!!! Var in te så otacksamma!!
Små barn bli mördade, helt oskyldiga
Max oxh Saga

Engla


Folk får fel bahandling på behandlingshmmen, eller så blir de inte sedda alls av dom i samhället som egentligen finns till och får lön för att hjälpa dom.

 Sofie Lohede

Folk som på grund av sitt etniska ursprung eller att dom bara funnits på fel plats fel tid, blir mördade

 Riccardo Campgianni


 John Hron



Jag tycker att vi ska ägna en eller flera tankar åt dessa offer och deras anhöriga, skicka ett brev eller tänd ett ljus



Love
Ellie


Regn, choklad och Elle

Ush vad kall denna dagen har varit, verkligen en sån dag då man vill ligga i soffan och äta choklad och läsa massa mysiga tidningar. Jag sitter i min soffa och har ätit 100g choklad och snabbt kollat igenom Chic.
Kanske ska träffa en kompis senare och fika eller något, tänkte lägga upp en bil på dagens outfit men jag har bytt om till mjukiskläder och orkar inte sätta på mig dom läderna igen, men om jag ska fika senare så kanske ni kan få se min kvällsoutfit. Men nu är jag redo för en ensamtjejkväll!!

Jag hittade föresten en bild på mig idag, dock inte på mn outfit




Hörs sen
Love
Ellie 


Mat

Nu sitter jag i min lägenhet och äter mat, stekt laxfilé med fullkornspasta och jordgubbssallad... Mumms
Det har varit en kort dag idag i skolan med bara en lektion, då en blind kvinna var och föreläste, sedan tog jagf tåget till uddevalla och gick hem för att laga mat. Efter maten ska jag göra lite läxor och sedan kanske gå till mina föräldrar eller kolla på alla studenter i Vänersborg, får se hur jag gör..
Imorgon och på fredag är jag ledig, funderar på att hitta på något på fredag, frågan är bara vad.. Men imorgon är det studenterna i Uddevalla som har utspring och sedan ska jag till göteborg för modellfotografering, vilket ska bli superkul, dock vet jag inte vad jag ska ta med mig för outfitter för man ska ha med sig 3 men jag har verkligen ingen aning, funderar serriöst på at avboka, är inte på mitt bästa humör.


Recept

1 bit laxfilé , i detta fallet färsk
Dina favoritkryddor att marinera laxen i, ex. basilika, sesamfrön, kardemumma, kayennepeppar
Olivolja, till marinaden
( Smörj in laxfilén med rikligt med olivolja, häll sedan alla kryddor på ett fat och vänd laxen bå båda sidorna. Stek den så det blir helt genomstekt)

Salladen

Babyspenat
Ärtskott
Pinjenötter
Jordgubbar

Hoppas ni gillar det

Love
Ellie

Njutar Dag

Idag har det varit en riktig njutardag, dagen började med att jag försov mig vilket var det dåligaste på hela dagen, sedan satte jag mig framför datorn och gjorde ett arbete. Efter det hade vi en håltimma, som vi spenderade genom att gå sköna promenader och arbeta lite med skolarbetet. Sedan köpte jag mig en vasabar
Den var verkligen supergod, fullkorn med bär, verkligen något att prova. Denna dagen har varit riktigt mysig, men n besvikelse. När jag vaknade vid 8 tiden så var det 20 grader och sol, helt underbart tänkte man och tog fram skjorts och grejer, men när man sedan skulle tillskolan vid 9 tiden så blåste det jättemycket och var superkallt, så det blev till att ha jeans och kofta, ush det är ju juni,
Efter skolan gick jag, josefin och Louise och fikade på Nordfeltds som är ett gammalt supermysigt café i Vänersborg där jag pluggar, där tog jag en morotskaka och en cola, mumms.

Och nu sitter jag här i min säng och kollar runt på tv:n och äter fruktsallad med vaniljkessella istället frö grädde, här är rceptet:


Vattenmelon

Jordgubbar

Persika

Banan


Och resultatet blev



Hörs senare


Love

Ellie


God Morgon

Nu sitter jag i min soffa ocg skriver lite, försov mig idag, så det blir att ta den lite senare bussen...
Förstår inte hur man kan försova sig när man har väckarklockan inställd...Så dåligt!
Idag ska jag ha en såndär dag då jag tar hand om mig själv hela dagen, från frukost till kvällsmat.
Till frukost åt jag AllBran Rugular med minimjölk, och färskpressad juice, såå gott.
Det känns verkligen som e riktigt bra start på denna dagen.
Frågan är bara avd man ska göra resten av dagen för att ta hand om sig själv och koppla av, jag har ju bara en lektion, men ska bada senare idag med mina kära vänner Louise och Josefine kanske att några andra hänger med också, det är ju lite mysigare med flera.
På väderleksrapporterna sa dom att det skulle blir regn och 15 grader, men nu är det5 ju nästan över 20 grader och sol och inte ett enda moln, så jag sitter här och funderar på om man ska ha på sig jeans eller om man ska ha skjorts och någon tunika..?? BESLUTSÅNGEST!!
Programmen på tv:n är lika dåliga som väderleksrapporternas sanningsgrad..
Jag är en sån person som gillar att lägga ner tid på att se fräsch ut både insidan och utsidan. Så jag gillar verkligen att sminka mig på morgonen för att se fräsch ut, men nu när det är så varmt så blir det bara kladigt så idag blir det nog bara solpuder och rouge eller något i den stilen, man vill ju verkligen inte se ut som en översminkad typ, ellerhur??
Men nu ska jag göra iordning mig!

Ha en underbar dag
Love Ellie

Lets Chill!

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa på en liten solstol i skuggan och njuter av att äntligen få sitta utan att svettas ihjäl som en gris, haha.
När pappa hämtade mig hemma hos mig och vi skule köra hem var det en otrolig bilkö, och vi körde säkert i max 10km i timmen, i 27 grader. Fast jag kom på en jättebra idé, att sitter i bilen med benen utanför, så at det vädrar, hur underbart som helst.
När vi äntligen kom hem så satte jag mig direkt i skuggan för att inte dö av värmen, men men man ska inte klaga när det äntligen har blivit så fiint väder.
Imorgon blr det dags för årets första dopp:D Ja, jag är väldigt sent ute, men det är jag ju i allt, tillochmed födseln :p
Jag tvättar samtidigt hemma hos mamma och pappa så att jag kan hänga ut sen sean eler hänga up det hemma, vet inte riktigt ännu hur jag ska göra.
Har länge letat efter sånadär gladiatorsandaler men det finns verkligen inga som faller mig in i smaken, förän idag, då jag hittade några perfekta med en liten klack för 399:- KAP
Men nu ska jag hitta på någort annat...sry
Vi ses senare

Love
Ellie

Värmebölja

Nu sitter jag i skolan och har varit ute med min klass på promenad och köpte sedan en glass, det är ju så varmt, så ma behöver det.
Nu sitter jag i skolans bibliotek och fixar lite med skolan som jag ska hinna klart, och dricker grpefruktjuice, ska vara väldigt bra tydligen, så man får prova och se om myten stämmer eller inte..
Klockan två ska jag ta tåget till uddevalla och handla lite mat, finns inte så mycket mat hemma, bara typ mjöl och sånt, så pasta, och kanske något i grönsaksväg, så kanske man kan göra en sallad och ta med när man solar, det är ju supermysigt ellerhur??

Imorse toh jag en glass i solskenet och träffade min kära pappa som av en ren slump var i stan samtidigt som jag, vilket verkligen var superroigt.
Men nu ska jag fortsätta med skolan lite, så vi hörs senare älskade l'äsare

Love
Ellie

Stress

Nu sitter jag i min säng, fortfarande i pyamas, trots att jag ska vara på sjukhuset om 25 minuter men eftersom det tar typ 2minuter att ta sig dit så tycker jag inte man behöver stressa när det är 25 minuter kvar, jag går nog kvart över tror jag, om ni nu skulle bry er...HAHA
Jag gör även min vardagliga morgonrutin, att kolla på top model 7 innan jag tar mig till skolan, me idag blir det ju sjukhset.
I skolan ska jag arbeta med några grejer som jag ligger efter med, och prata med en lärare som inte gör mig helt glad...
Men men livet kan inte vara som man vill hela tiden eller vad säger ni?
Nu måste jag göra iordning mig

Ses
Love
Ellie

RSS 2.0